| Pogledaj predhodnu temu :: Pogledaj sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
muxa Početnik

Član od: 30 Mar 2010 Poruke: 2
|
Postavljeno: 30 Mar 2010 12:32 Naslov: SRAMOTA |
|
|
TAKVI SMO MI BOŠNJE SAMO NEMOJ OLOVKE I PAPIRA.
Nisam mogao a da ne napisem, praveci omot-cover za film o ratu u Gradačcu, imao sam potrebu da nesto napišem na pozadinu omota iz ratne arhive o odbrani Gradačca, između ostalog o četničkom oklopnom vozu koji je tamo unisten. zamislite da na internetu nisam mogao naci niti jednu iformaciju o tome, niti mi imamo nekakav ozbiljan sajt koji se bavi ratnom arhivom, dok neprijateljska strana ( republika srpska, kako institucije tako i pojedinci) ima cijeli niz sajtova sa video arhivom, iz Slovenije, Croatie, Bosne, Kosova. Evo primjer jedne stranice, mozete downloadovati koji hocete ratni film. jos kuces gore oni o svemu lazu. brane svoju propagandu.
http://www.krajinaforce.com/
DA NAM SE ALLAH SMILUJE. BRZO MI ZABORAVLJAMO. |
|
| Na vrh |
|
 |
kinG Pričljivac

Član od: 24 Mar 2007 Poruke: 107 Lokacija: tu negdje
|
Postavljeno: 05 Apr 2010 10:40 Naslov: |
|
|
jesi li ti cuo za google.ba samo ukucas oklopni voz i svega ti izbaci da dne spominjem ostale _________________ poljska majka |
|
| Na vrh |
|
 |
muxa Početnik

Član od: 30 Mar 2010 Poruke: 2
|
Postavljeno: 05 Apr 2010 12:16 Naslov: |
|
|
| prijtelju, šta ti ovo govori "zamislite da na internetu nisam mogao naci niti jednu iformaciju o tome". valjda se moze zakljuciti da sam googlo. probaj ti pa postavi koju informaciju. Na netu ili google-u mozemo naci o oklopnom vozu iz knina , krajina expres- voz koji je izsao bez sina itd. ljudi (susjedi) su se potrudili da nesto zabiljeze u prkos zaboravu. |
|
| Na vrh |
|
 |
|